Team

Eveline Pelerents, architect
Stephanie Baeten, architect

Publicaties

Het Nieuwsblad, oktober 2019
Feeling Wonen, juli 2014
Feeling Wonen, april 2012

Wij zijn Buro Basiel Architectuur, een bureau waar vakmanschap en creativiteit samenkomen om unieke en doordachte ontwerpen te realiseren. Ons bureau wordt gevormd door twee gepassioneerde architecten die een zachte aanpak combineren met een scherp oog voor detail. Tijdens een transparant creatief proces streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen in zowel het interieur als exterieur van uw project.

Bij Buro Basiel Architectuur geloven we sterk in het leveren van ontwerpen op maat, die de individualiteit van elke opdrachtgever weerspiegelen. Ons streven naar authenticiteit vertaalt zich in het gebruik van een uniek concept en verfijnde materialisatie waarbij we continu streven naar een harmonieus samenspel tussen vorm en functie.

Onze rijke ervaring in totaalprojecten laat ons toe ruimtes te creƫren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn maar ook naadloos aansluiten op de levensstijl en de behoeften van onze opdrachtgevers. Bij Buro Basiel Architectuur zetten wij uw dromen om in tastbare, duurzame ontwerpen.